Ναυλώσεις

Simeonidis Tours

logo 2

Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας και να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε.  Το προσωπικό μας είναι η κινητήρια δύναμή μας, και είναι το πιο πολύτιμο πλεονέκτημά μας όταν πρόκειται για την επίτευξη όλων αυτών.

Ναυλώσεις

helicopter

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία της ιδιωτικής πτήσης με πολυτέλεια και στυλ. Προσφέρουμε εκτελεστικές πτήσεις τσάρτερ και μια ποικιλία μικρών αεροσκαφών. Είτε βρίσκεστε σε διακοπές είτε σε εταιρικό ταξίδι, έχουμε τη λύση. Νοικιάστε ένα ιδιωτικό τζετ ή ένα ελικόπτερο.

Επιλέξτε ανάμεσα στις πολλές επιλογές μας για εταιρικά τζετ, μικρά αεροσκάφη ή ελικόπτερα. Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με απόλυτη πολυτέλεια, με ιδιωτικά υπνοδωμάτια και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συσκέψεων, η ενοικίαση εταιρικών τζετ και η ενοικίαση επιχειρηματικών τζετ είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Και αν οι ανάγκες σας απαιτούν πρόσβαση σε μια πιο απομακρυσμένη περιοχή ή παραλαβή από μια πολυσύχναστη περιοχή ή εάν ενδιαφέρεστε για αεροφωτογράφηση, τα ελικόπτερα μας είναι η τέλεια λύση. Νοικιάστε ένα ελικόπτερο και ζήστε μια περιήγηση στα αξιοθέατα όπως ποτέ πριν.

Awesome Ideas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec

24/7 Support

Curabitur blandit accumsan purus, eu rhoncus enim tempus in. Mauris dictum

Full Security

Pellentesque orci mauris, sollicitudin porttitor ultrices ut, condimentum vitae

Fast Process

Aenean auctor nec arcu non rhoncus. Ut vel eros solli citudin, venenatis orci adf

1

Εισιτήρια

200

Προορισμοί

48

Οχήματα

280

Συνεργάτες