Μεταφορές

Simeonidis Tours

Μεταφορές

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας για να οργανώσετε το ιδιαίτερο ταξίδι σας ή να κανονίσετε τη μεταφορά του προσωπικού σας ή το σχολικό σας ταξίδι. Προσφέρουμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και η εμπειρία που έχει αποκτήσει το γραφείο μας για περισσότερα από 40 χρόνια στον ταξιδιωτικό κλάδο, μας φέρνει σε μοναδική θέση να σας βοηθήσουμε.

Ο ενημερωμένος και σύγχρονος στόλος μας και με την εξυπηρέτηση που παρέχει 24/7 το γραφείο μας, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να καλύψετε όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

IMG 2732

Ταξίδια Αναψυχής

Simeonidis Tours

Οργανώστε το τώρα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνία

Μεταφορές προσωπικού

Simeonidis Tours

Κλείστε το πακέτο που σας ταιριάζει μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας. Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνία

Σχολικά ταξίδια

Simeonidis Tours

Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια, είμαστε δίπλα σε κάθε ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνία
GPI 0070

Simeonidis Tours

Ο στόλος μας

Tα λεωφορεία μας διαθέτουν τα πιο πρόσφατα πιστοποιητικά εκπομπών EURO και φροντίσουμε πάντα να είναι σε άριστη κατάσταση. Συντηρούνται και αναβαθμίζονται μόνο από εξουσιοδοτημένα συνεργεία σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας.
Διαθέτουμε λεωφορεία 7-52 θέσεων.

– ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, σε όλα τα λεωφορεία.
– GPS, για να επιτρέπει στους επιβάτες να γνωρίζουν ακριβώς πότε θα φτάσουν και θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία από κάθε στάση.
– Όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.
– Όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης.

1

Εισιτήρια

200

Προορισμοί

48

Οχήματα

280

Συνεργάτες

Simeonidis Tours

Το προσωπικό μας

Όλοι οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες οδηγοί με πολυετής εμπειρία και πραγματοποιούν τακτικά μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης και επανεκπαίδευσης, ώστε να βελτιώνουν συνεχώς τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Μας ενώνουν τα πολλά χρόνια που δουλεύουμε σταθερά μαζί και είναι γνωστό ότι ξεχωρίζουμε για τον επαγγελματισμό, την άψογη εμφάνιση και την υποδειγματική μας συμπεριφορά.

GPI 0034